Jacob Hissink Transport

Vakkundig verhuisbedrijf in de buurt van Zutphen

Op zoek naar een vakkundig verhuisbedrijf in de buurt van Zutphen? Dan is Jacob Hissink Transport precies wat u zoekt. Ons familiebedrijf verzorgt al ruim 100 jaar de verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Dat doen wij geheel naar wens van de klant en altijd met een lach, zodat u op een ontspannen manier uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt betrekken.

Particuliere verhuizingen in Zutphen en omstreken

Ons verhuisbedrijf is van alle markten thuis. Gaat u verhuizen naar een eengezinswoning, een flat, penthouse, villa, vakantiehuis of seniorenwoning? Dankzij onze kennis en ervaring hanteren wij voor elk type woning de meest geschikte aanpak. Hierbij maken wij gebruik van de juiste verhuismaterialen. Uw inboedel is bij ons in veilige handen. Of het nu gaat om een vleugel/piano of uw serviesgoed en glaswerk, wij verpakken en vervoeren dit op een snelle en veilige manier. Precies zoals u dat van een vakkundig verhuisbedrijf mag verwachten.

Bedrijfsverhuizingen en inboedelopslag

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuizen van kleine bedrijven tot zo’n 30 werkplekken. Ondernemingen willen graag zo snel mogelijk weer aan het werk op de nieuwe locatie. Daarom bespreken wij van tevoren met u hoe we uw verhuizing op de beste en meest snelle manier kunnen verzorgen. Ook is het mogelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan in onze verwarmde en tegen inbraak en brand beveiligde opslagruimte.

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen is bij ons verhuisbedrijf zo geregeld. We zorgen ervoor dat u vanaf het eerste contact een vast aanspreekpunt heeft. Tijdens de geheel vrijblijvende inventarisatie van uw inboedel, leggen wij haarfijn uit hoe en met welk inpakmateriaal wij uw huisraad kunnen inpakken. Uiteraard beantwoorden we daarbij al uw mogelijke vragen.

Uw inboedel laten verhuizen door een vakkundig verhuisbedrijf in de buurt van Zutphen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte!

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte