Jacob Hissink Transport

Zakelijk verhuizen

Ons verhuisbedrijf verhuist kleinere bedrijven tot ongeveer 30 werkplekken.

Wij komen daarvoor eerst vrijblijvend bij u langs om te inventariseren wat er verhuist zou moeten worden. In overleg kunnen we dan met elkaar afspreken hoe u iets het liefst uitgevoerd zou zien worden en wij kunnen u daarin ook adviseren.

Door goede afspraken te maken kunnen we de werkplekken per persoon weer op de goede plaats zetten op uw nieuwe locatie. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk weer uw werk hervatten. Tijdens de bedrijfsverhuizing (projectverhuizing) maken wij gebruik van rolcontainers, meterbakken, verhuisdozen, etiketten, etc. Alles wordt gemerkt, zodat de verhuizers weten waar we alles weer neer moeten zetten en bij welke werkplek.

Jouw logistiek partner in transport

Wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf. Het vervoeren van stukgoederen zoals palletvervoer e.d. verzorgen wij al sinds de oprichting. In het begin was het natuurlijk nog allemaal handwerk. Lees verder »

Inboedelopslag

Opslag kan natuurlijk ook als u een bedrijfsverhuizing heeft. Bij ons kunt u uw inboedel veilig en droog op laten slaan in onze opslagruimte. Lees verder »

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte