Jacob Hissink Transport

Verhuisbedrijf Apeldoorn

Gaat u verhuizen en wilt u hier graag hulp bij? Dan kunt u terecht bij Jacob Hissink. Ons verhuisbedrijf is met de opslag in Apeldoorn gevestigd en ons kantoor in Terwolde. In de ruim 100 jaar dat we bestaan, heeft ons verhuisbedrijf in en om Apeldoorn succesvol vele verhuizingen van woonhuizen en bedrijven volbracht. Met onze hulpmiddelen zoals verhuisliften, hondjes en steekwagens kunnen wij uw volledige inboedel verhuizen. Het vervoeren van uw inboedel doen wij uiteraard met de beste zorg. We pakken alles zorgvuldig in, zodat de kans op beschadiging beperkt wordt . Zo kunt u met een gerust hart uw verhuizing uit handen geven!

Voordelen van verhuisbedrijf in Apeldoorn

Bij ons verhuisbedrijf in Apeldoorn kunt u ervoor kiezen om zelf uw spullen in te pakken in de door ons geleverde verhuisdozen. Ook is het mogelijk om dat aan onze professionals over te laten. Wij hebben verschillende soorten verhuisdozen en inpakmaterialen. Op die manier is de kans op schade zo klein mogelijk. Door te kiezen voor onze inpakservice verloopt de verhuizing probleemloos. En u? U kunt u zich ondertussen focussen op andere belangrijke zaken omtrent uw verhuizing.

Daarbij krijgt u als senior een extra persoonlijke behandeling, omdat wij begrijpen dat een verhuizing naar een verzorgingstehuis of naar een veel kleinere woning onwennig kan zijn. Bij ons verhuisbedrijf in Apeldoorn helpen we u graag met het op de juiste plaats zetten van uw meubilair. Daarom zetten we spoed achter het verhuizen van, bijvoorbeeld, uw favoriete stoel. U heeft dan tot het laatste moment in uw oude woning nog een plekje om te zitten en in uw nieuwe woning wordt deze als eerste weer neergezet. Zo hopen wij dat u zich sneller thuis voelt.

Diensten verhuisbedrijf in Apeldoorn

Ons verhuisbedrijf in Apeldoorn verhuist uw volledige inboedel, zowel grote bankstellen, als bijzondere en waardevolle bezittingen zoals een piano of vleugel. Heeft u bepaalde bezittingen in uw inboedel die u niet kwijt kunt op uw nieuwe locatie? Dat hoeft absoluut niet te betekenen dat u deze bezittingen moet weggooien. U kunt ze namelijk ook op laten slaan in onze opslagruimte. Jacob Hissink is niet alleen een verhuisbedrijf in Apeldoorn, we zijn ook gespecialiseerd in andere vormen van transport. Zo transporteren we regelmatig stukgoederen en pallets.

Wat kost een verhuisbedrijf in Apeldoorn?

Geen enkele verhuizing is precies hetzelfde. Daarom kunnen wij geen directe prijsindicatie geven voor een verhuizing. De kosten van een verhuisbedrijf in Apeldoorn zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo willen we eerst wat meer weten over hoe u wilt verhuizen, of u gebruik wilt maken van onze inpakservice en natuurlijk waar u precies heen gaat verhuizen. Ook voor verhuizingen naar Duitsland en België kunt u Jacob Hissink Transport inschakelen. Hier worden ook andere kosten bij berekend dan een verhuizing binnen Nederland. Wel kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, zodat u inzicht krijgt in de kosten van ons verhuisbedrijf in Apeldoorn.

Meer informatie

Voor een persoonlijke aanpak, bent u bij ons verhuisbedrijf in Apeldoorn aan het juiste adres. Doordat wij een klein bedrijf zijn, kunnen we goed persoonlijk contact houden. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn, zorgen wij ervoor dat deze zo veel mogelijk waargemaakt worden. Staat een verhuizing daarom bij u op de planning en wilt u daar graag hulp bij? Neem dan contact op met Jacob Hissink Transport, verhuisbedrijf in Apeldoorn. U kunt een mail sturen naar info@jacob-hissink.nl, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wilt u ons direct spreken? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0571-290818. Wij zorgen voor een, zo veel mogelijk, stressvrije verhuizing!

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte