Jacob Hissink Transport

Verhuizen

Particuliere verhuizing

Als verhuisbedrijf verzorgen wij particuliere verhuizingen door heel Nederland. Uw piano en/of vleugel verhuizen is geen probleem. Wij beschikken dan ook over speciaal daarvoor bestemde verhuismaterialen. Wij hebben oog voor detail en verpakken uw piano/vleugel dan ook goed om schade te voorkomen. Verhuizen is altijd een stressvolle bezigheid. Ons verhuisbedrijf verhuist u met een lach en wij proberen het voor u zo prettig en ontspannen mogelijk te maken. Lees verder »

Bedrijfsverhuizing

Ons verhuisbedrijf verhuist kleinere bedrijven tot ongeveer 30 werkplekken. Wij komen daarvoor eerst vrijblijvend bij u langs om te inventariseren wat er verhuist zou moeten worden. In overleg kunnen we dan met elkaar afspreken hoe u iets het liefst uitgevoerd zou zien worden en wij kunnen u daarin ook adviseren. Lees verder »

Uw verhuisbedrijf vlakbij Deventer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in de buurt van Deventer? Dan kunnen de ervaren verhuizers van Jacob Hissink Transport u uitstekend van dienst zijn. Met ons moderne materieel zorgen wij er altijd voor dat het gehele verhuisproces op rolletjes loopt. Of het nu gaat om een particuliere of een zakelijke verhuizing, uw bezittingen worden vakkundig ingepakt en met de grootste zorg vervoert. Lees verder »

Uw professionele verhuisbedrijf in de regio Apeldoorn

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuizer die uw meubels kan transporteren naar uw nieuwe huis, vakantiewoning of appartement? Dan is Jacob Hissink Transport V.O.F. uit Terwolde de aangewezen onderneming om uw inboedel professioneel te verhuizen. Al sinds 1900 is het kleinschalige familiebedrijf succesvol als verhuisbedrijf voor Apeldoorn en omstreken. Bij het transporteren van meubels staan de wensen van de klant altijd voorop en niets is onmogelijk. Met onze speciale verhuisliften worden complete inboedels, inclusief piano’s en vleugels, vakkundig omhoog en omlaag gebracht. Lees verder »

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte