Jacob Hissink Transport

Uw professionele verhuizer nabij Vaassen

Bent u op zoek naar een professionele verhuizer voor uw aanstaande verhuizing? Neem dan contact op met Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht!

 

Verhuizingen en opslag nabij Vaassen

Wij helpen u graag bij uw particuliere verhuizing. Het verhuizen van grote meubels en piano’s/vleugels is voor ons geen probleem. Onze verhuizers beschikken over gespecialiseerde apparatuur om uw spullen veilig te vervoeren. Ook voor een bedrijfsverhuizing kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bedrijven tot ongeveer 30 werkplekken verhuizen. Wij komen graag bij u langs en overleggen dan over de beste aanpak voor de verhuizing.

 

Als u een nieuw huis hebt gevonden maar daar nog niet in kan, is het verstandig uw spullen op te laten slaan in een opslagruimte. Wij kunnen uw inboedel ophalen. Het is ook mogelijk dat u uw inboedel naar ons toe brengt en zelf ophaalt. Wij bespreken graag uw wensen.

 

Contact met de verhuizer

Op onze website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op. Op basis van de informatie die u dan aan ons verstrekt kunnen wij een indicatie maken van de kosten. Ook is het mogelijk om direct contact met ons op te nemen, via telefoon of e-mail. Wilt u meer weten of een verhuizing plannen? Verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport VOF staat, ook nabij Vaassen, voor u klaar!

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte