Jacob Hissink Transport

Verhuizen met professionele hulp in
Ugchelen en omstreken

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende levensgebeurtenis en daarom een activiteit die tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd moet worden. Het is daarom altijd verstandig om een ervaren verhuisbedrijf uw verhuizing te laten verzorgen. U heeft zo de garantie op een prettige en onbezorgde overgang naar een andere woning.

Gaat u naar, van of in Ugchelen verhuizen? Laat uw verhuizing dan professioneel verzorgen door verhuisbedrijf Jacob Hissink Transport V.O.F. Als ervaren verhuisbedrijf verzorgen wij verhuizingen in de omgeving van Ugchelen, zoveel mogelijk volgens de wensen van onze klanten. Verder zijn wij ook actief door heel Nederland.

Wij leveren dus maatwerk. Maar hoe doen we dat? Als u plannen heeft om te gaan verhuizen, kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een persoonlijk gesprek bij u thuis. U kunt onze adviseur uiteraard alles vragen over de mogelijkheden en de dienstverlening van Jacob Hissink Transport V.O.F. Hij komt samen met u bekijken hoe de inboedel er qua omvang en inhoud uitziet. Na deze inventarisatie wordt er een offerte op maat gemaakt, die specifiek is afgestemd op uw situatie.

Kiest u voor de dienstverlening van Jacob Hissink Transport V.O.F, dan profiteert u van diverse voordelen die ons bedrijf te bieden heeft. In de eerste plaats bent u verzekerd van een goed georganiseerde verhuizing in Ugchelen en omstreken. Uw spullen zijn automatisch verzekerd tegen schade, maar natuurlijk wordt de verhuizing professioneel uitgevoerd. Als gemotiveerd bedrijf heeft u verder de garantie dat wij ons aan onze afspraken houden. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Daarom zorgen wij dat er tijdens een verhuizing altijd een vast aanspreekpunt voor onze klanten is, die voortdurend op locatie is en die direct bereikt kan worden als er vragen of opmerkingen zijn. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs. Tot ziens!

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte