Jacob Hissink Transport

Reacties

Laat gerust eens weten wat u van onze service vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier + 8 =

65 Reacties
 1. Harrie en Anneke schreef:

  Zoek geen andere verhuizers! Deze verhuizers hebben onze huisraad met zorg snel en onberispelijk verhuisd naar ons nieuwe adres. No-nonsense verhuizers en een leuk team!

 2. Karin schreef:

  Zeer vriendelijke verhuizers. Redelijke offertes. Afspraken worden goed nagekomen. Met te verhuizen spullen wordt zorgvuldig omgegaan. Het tempo van inpakken en uitladen ligt hoog. Ik kan iedereen verhuisbedrijf Hissink uit Twello aanraden.

 3. Musea Zutphen schreef:

  Hartelijk dank voor het zorgvuldige vervoer en plaatsing van onze zeer kwetsbare 400 kilo wegende marmeren sokkel!

 4. Kaptijn schreef:

  Vandaag 2maart 2018 zijn wij perfect en zorgvuldig door jullie verhuisd !!
  Eind dit jaar zeker weer !!! Super bedankt .

  Fam kaptijn .

 5. Anja van Rijs schreef:

  Ben al ettelijke malen verhuisd, maar Hissink is zonder meer de beste verhuizer die ik ooit heb gehad. Rust, professionaliteit, zorg voor de (kostbare) spullen, begrip voor jouw onrust, creatief en flexibel, onvermoeibaar en altijd bij allemaal een goed humeur. Een plezier om mee te werken, ik kan Hissink niet warm genoeg aanbevelen. Stop met zoeken en kies voor Hissink!

 6. Johan Boswinkel schreef:

  Vandaag 20 december mijn moeder verhuisd. Heb al ervaring met dit bedrijf en daarom hun weer ingeschakeld. Wederom zeer prettig en professioneel. Ook naar mijn moeder toe super gerustellend en ontspannen. Geen gejakker. Grote zorg voor de spullen. Ook gezellig. Bert en Steven. Hartstikke bedankt en ik blijf reclame maken voor dit bedrijf.

 7. Jankees Salverda schreef:

  De kennismaking met Hissink was uitermate prettig. Denken goed mee en inzet straalt ervan af. Aanbevolen!

 8. Sietse Bruinenberg schreef:

  Wat een geweldige manier van werken! Iedereen die ik ken en die wil/gaat verhuizen laat ik met plezier onze ervaring met jullie bedrijf delen!

  Top!

 9. Arnoud & Elsbeth schreef:

  Het is een hele klus zo’n verhuizing, maar met Bert, Mariska en hun team eigenlijk een feestje. Het is dat ons nieuwe huis zo goed bevalt, anders…..Zoekt u een professionele verhuizer die aan alles denkt, begrijpt wat ontzorgen betekent, en echt pas weggaat als het helemaal klaar is?
  Dan heeft u hem nu gevonden. Warm aanbevolen!

 10. Marjon & Ingrid schreef:

  Wij kunnen dit verhuisbedrijf aanbevelen! Werkt heel netjes en gestructureerd! Binnen 4 uur was het hele huis leeg! Vriendelijke verhuizers en je ziet de kwaliteit van werken eraan af!

 11. Johan Boswinkel schreef:

  Beter laat dan nooit. 15 december 2016 is onze verhuisdag geweest. In eerste instantie lastig om regie uit te geven, maar het ging allemaal perfect. Was professioneel en uiterst gezellig. Zal jullie van harte aanbevelen. Nogmaals hartelijk dank

 12. Mary Aalst schreef:

  En weer zijn we verhuisd. De 4e keer binnen 3 jaar,.
  Ook deze keer weer met Bert en zijn “jongens”.
  Prima verlopen, snel en netjes.

  Volgende keer doen we de verhuizing weer met Bert en de mannen.
  Tot ziens
  Mary Aalst

 13. Fam. Huernink schreef:

  Echte vakmensen, goede service en goed meedenken met de klant. Wij hebben een top verhuizing gehad samen met de medewerkers van Hissink, echt een aanrader.

 14. Erica Janse schreef:

  Kiezen voor Jacob Hissink Transport V.O.F. is gelijk aan kiezen voor: goede samenwerking, betrouwbaarheid, lenige (spier)kracht met lach, aandachtsvolle en betrokken omgang met de meubels/spullen en een goede anekdote! Kortom: kiezen voor Jacob Hissink Transport V.O.F. is KIEZEN VOOR VERHUIZEN MET HART en ZIEL en DAAD KRACHT! Daar kan géén keurmerk tegenop! Mijn dank is groot, hoort zegt het voort! Erica Janse

 15. Schafer schreef:

  Fa. Hissink,
  Hartelijk dank voor alle goede zorgen tijdens de voor ons uit 2 delen bestaande verhuizing.
  Wij zijn afgegaan op het enthousiasme tijdens het offertegesprek en hebben mogen genieten van het plezier en de proffesionaliteit toen onze verhuizing plaatsvond. Daarom geven wij jullie graag een welverdiende pluim!

 16. Herm Grievink schreef:

  Onze recente verhuizing hebben we na slechte ervaring met een andere verhuizer (vorige verhuizing) grotendeels zelf gedaan. Het gedeelte dat niet door ons zelf te doen was hebben we op onderbuikgevoel aan Bert Hissink gegund. Als we de kwaliteit en zorg van te voren hadden geweten dan hadden we met gerust hart de gehele verhuizing door hem laten doen. Geen ander oordeel dan: Petje af! Van harte aanbevolen!

 17. Paul Brinkmann schreef:

  Geachte verhuizers,
  Terugblikkend op het afgelopen jaar komt als een belangrijke actie de verhuizing in onze gedachten naar boven..
  Over het algemeen is dat een spannende gebeurtenis. Doch op de wijze waarop uw bedrijf; (de mensen natuurlijk; dat spreekt voor zich) de verhuizing verrichtte werd het -voor ons- een zorgeloze, ontspannen dag.
  Op zeer prettige, attente wijze hebben u en uw zoon de goederen naar ons nieuwe huis gebracht. Daar houden wij de beste herinneringen aan.
  U ging zorgvuldig en met aandacht met onze huisraad om.
  Het was interessant om in gesprekken de geschiedenis van het verhuisbedrijf te vernemen.
  Nogmaals dank en voor u allen een gelukkig 2016!
  Paul Brinkmann

 18. Arnold van Houtum schreef:

  Wij zijn heel wat keren verhuisd. Maar nog nooit door zo een goed, degelijk en zorgzaam bedrijf als dit! En het was niet makkelijk voor ze, zeker geen standaard huishouden moest opgeslagen en daarna naar locaties ver en dichtbij. En dat hebben ze voortreffelijk gedaan, Bert en Mariska en hun medewerkers.
  Als u moet verhuizen, geen twijfel mogelijk: neem Jacob Hissink !!

 19. Mary Aalst schreef:

  Binnen 2 jaar zijn we 3 keer verhuisd door Bert Hissink en zijn medewerkers.
  Het feit dat we steeds weer bij Hissink terecht komen zegt eigenlijk al genoeg! Prima service, prettige samenwerking tussen Bert en zijn “jongens”, prettige sfeer. Over een goed half jaar gaan we weer verhuizen en we weten nu al dat we dat weer gaan doen met Hissink.
  Tot over enkele maanden en dank voor de prima samenwerking.
  Groet,
  Mary Aalst
  Wilfred Janssen

 20. Ronald Diekman schreef:

  Super getroffen met dit verhuisbedrijf! Geweldige communicatie en afspraken goed nagekomen. Verhuizing verliep ook perfect. Alles met grootst mogelijke zorg ingepakt en vervoerd. Fantastisch dat alles (bedden & kasten) ook weer in elkaar worden gezet!
  Kan dit bedrijf ten zeerste aanraden. Prijs/kwaliteit is zeer goed! Bedankt Bert en Joris. Mochten we weer gaan verhuizen melden we ons weer!

 21. Lydian ter Brugge schreef:

  Verhuizen staat in de top drie van de meest stressvolle ervaringen in een huwelijk. Maar niet voor ons. Wij hadden het geluk twee maal verhuisd te worden door de Firma Hissink. Het klinkt gek, maar je knapt er van op! Het gaat snel, efficiënt, zorgvuldig en uiterst betrouwbaar. Ze hebben nog steeds twintig (opgevouwen) dozen van ons tegoed, die nog uitgepakt moeten worden. En zelfs daar hebben ze begrip voor. Bert en Mariska: nogmaals heel erg bedankt, en Joris: succes!!
  Vriendelijke groet, Lydian ter Brugge en Rolf Hoekstra.

 22. Margreeth van Eersel schreef:

  Een geweldig bedrijf, goede en leuke verhuizers. Gezellige dag gehad zo met elkaar. En meubilair nog een keer verplaatsen als het niet goed stond…geen probleem voor de mannen. Heel erg bedankt!

 23. Adema schreef:

  Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen! Alles is zonder problemen verhuisd en er werd super met ons meegedacht! En de service is perfect! http://www.facebook.nl/vierkeerzoveelgeluk
  Groetjes Anne Adema

 24. Jan Hulman schreef:

  Vorig jaar eind oktober 2014 verhuisd binnen Twello. Toch gekozen om verhuizing te laten doen, en wel door firma Jacob Hissink. Waren wij heel blij mee, de meubels en grote spullen werden allemaal keurig verpakt, goede rolverdeling, alles van en naar boven met transportband. De hele verhuizing is perfect verlopen, naar alle tevredenheid, bedankt nogmaals.

 25. Anoniem schreef:

  Vorige week zijn we verhuisd van Apeldoorn naar Diemen.
  Het was een heel ontspannen dag voor ons dankzij de mannen van Firma Hissink. Alles liep op rolletjes en werd heel professioneel aangepakt. Het viel ons op hoe zorgvuldig alles werd gedaan. Er werd enorm hard gewerkt en ondanks dat bleef de sfeer steeds vrolijk en gezellig. Bert en Steven zijn toppers, allebei heel sociaal, vriendelijk en service-gericht. Kortom, wij zijn heel erg tevreden en bedanken jullie voor jullie grote inzet!
  Dames uit Diemen

 26. Geny Rappard schreef:

  Maandag 26 januari 2015 heeft de firma Hissink mijn spullen van A naar B verhuisd. Top gedaan. Service prima en alles goed geregeld. Ik ben zeer tevreden en zeker omdat mensen nog zo heerlijk gewoon / sociaal kunnen zijn. Zeker in deze maatschappij waarin wij leven. Mocht ik jullie ooit weer nodig hebben laat ik zeker van me horen. Bedankt

 27. Familie Riezebos schreef:

  De firma Hissink heeft ons deze zomer verhuisd van Bussum naar Huizen en we zijn heel blij met hoe de hele verhuizing is verlopen- dankzij Bert, Mariska en hun medewerkers! De voorbereiding verliep al heel professioneel en op de dag zelf hebben we eigenlijk niet gemerkt dat ze bezig waren, zo goed was alles georganiseerd! Geweldig teamwerk, geen gedoe, ze waren heel zorgvuldig met onze spullen en hebben de hele dag keihard gewerkt. Een echte aanrader, bedankt!

 28. Lydian ter Brugge schreef:

  Een goede vakverhuizer zijn is een veeleisend beroep. Ga maar na wat er allemaal bij komt kijken:
  Klantvriendelijkheid, mensenkennis, leiderschap, teamworking, coördinatie, ruimtelijk inzicht, twee timmermansogen, zorgvuldig inpakwerk, én een ijzeren conditie.
  Dit heeft Bert Hissink állemaal in huis en kregen wij zijn optimisme en humor er ook nog eens gratis bij!

  Bert, Steven en Jorn, jullie waren gewéldig!
  Lydian ter Brugge en Rolf Hoekstra.

 29. Anno Fridrichs schreef:

  We zijn verhuisd van Terwolde naar Twello, naar een appartement.
  De verhuizing is verzorgd door Bert Hissink en zijn mannen.
  Het is een genot om dit mee te maken en te zien welke enorme inzet deze mensen hebben. Hoe alles ingepakt wordt, heel secuur, en alles weer op de plek uitgepakt wordt, fantastisch.
  Bert heel, heel hartelijk dank voor alles. We zullen jullie dan ook aanbevelen bij onze kennissen als ze gaan verhuizen.
  Nogmaals hartelijk dank, ook namens mijn vrouw.
  Groet
  Annie en Anno Fridrichs

 30. Edu Spoor schreef:

  Verhuizen, wat een klus! Mijn verhuizing was nog eens extra ingewikkeld, doordat mijn spullen 3 weken moesten worden opgeslagen, voordat ik in mijn nieuwe huis kon. Maar Bert en Mariska Hissink hebben die klus uitstekend geklaard. Ze werkten snel, vakkundig, zorgvuldig en gingen voorzichtig om met mijn spullen. Alles, het inpakken, de opslag, het brengen van de huisraad in m’n nieuwe woning, alles verliep soepel, vriendelijk en geheel volgens de planning. Wat wil je als klant nog meer? Klasse hoor! Dank jullie wel. Als ik weer moet verhuizen (wat ik niet hoop), dan mogen jullie het doen.
  Edu Spoor

 31. jan Hazeleger schreef:

  beste familie Hissink,Verhuizen is een vak dat bij jullie meer dan in goede handen is.De zorg en aandacht die jullie hebben gegeven aan onze spulletjes bij de verhuizing was meer dan geweldig. niets gaat zomaar de deur uit, alles werd met zorg verpakt, en tijdelijk bij jullie opgeslagen.Ook de inhuizing is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen de liften en vloeren worden als vanzelfsprekend netjes door jullie beschermd tegen beschadigingen.Nogmaals onze dank voor de prima verzorgde verhuizing.Met een hartelijke groet,Willy en Jan Hazeleger

 32. Ellen schreef:

  Zoals gewoonlijk ging de verhuizing van mijn piano weer van een leien dakje, waarvoor dank!!!

 33. A. Kroeze schreef:

  Afgelopen zaterdag was het voor ons de 2e keer dat we Jacon Hissink inhuurden voor inboedel verhuizing. De 1e keer van Den Haag naar Deventer, met tijdelijke opslag. De 2e keer in Deventer zelf en wel op 3 adressen. Dit alles binnen 2 uur. Goed verzorgd en snel. Ook de prijs was voor mij geen verrassing. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

 34. Sibbele Haarsma schreef:

  Beste Bert en Mariska,
  Begin februari 2012 hebben jullie ons prima verhuisd binnen Twello. Fijn dat een deel van onze inboedel tijdelijk bij jullie kon worden opgeslagen.
  Begin januari 2013 hebben jullie echt een meesterstuk neergezet met de verhuizing vanuit ons tijdelijk appartement in Twello naar ons nieuwe appartement in Leeuwarden. Zowel in Twello als in Leeuwarden zijn al onze spullen via het balkon naar binnen gebracht. Dit is zeer zorgvuldig en professioneel uitgevoerd.
  We bewaren een goede herinnering aan deze verhuizingen. De rust, de humor en de vakkundigheid van jullie verhuisploeg zullen wij niet snel vergeten.
  Hartelijke groet van Sibbele en Henny Haarsma-‘t Lam

 35. Hans van Eden schreef:

  hallo firma Hissink,

  op aanraden van een vriendinnetje van mij, heb ik de verhuizing met jullie bedrijf laten uitvoeren.
  Niet alleen ikzelf, maar ook mijn partner waren zeer onder de indruk van de wijze waarop de verhuizing plaatsvond. Er is zo zorgzaam gewerkt en wij stonden versteld hoe snel eea toch naar de nieuwe woning is overgekomen. Ondanks het “pokke”weer zijn alle spullen dankzij de zorvuldige plastic bescherming droog overgekomen. Een dikke 10.
  Ook de humor die die dag de boventoon voerde, maakte dat de verhuizing (toch behoorlijk stressvol) eigenlijk als een appeltje/eitje werd ervaren.
  Wat ik verder zo prettig vond en nog vind, is dat er ook met een gerust hart verhuisdozen (bijv voor onze fotokunst) werden achtergelaten. “oh, dat komt wel goed” is het devies van mijnheer Bert.
  Heel tevreden! Dank.
  groeten van Hans v Eden, John Konings

 36. Marleen Schurink schreef:

  Wát spannend was dat…de piano moest 3 hoog met de verhuislift…. Maar gelukkig waren Bert en Steven niet zenuwachtig en werd mijn piano keurig netjes boven bezorgd mét…een miniconcert van Bert als toegift “Ik kan iedereen dit verhuisbedrijf aanraden: vakkundig, snel bereikbaar en inzetbaar en bovenal erg vriendelijk! Bert en Steven: bedankt!

 37. Fam Verkerk schreef:

  Snel en onverwacht meubelopslag nodig, na een belronde kwam firma Hissink als beste uit de bus, ze kwamen nog dezelfde dag en voor een prima prijs werden de meubels en piano meegenomen, een maandje opgeslagen en gister weer terug gebracht. Goede service, prettig bedrijf. Een aanrader als er een verhuizer nodig is, zoals met verbouwen.

 38. D.J.Zantinge schreef:

  Wij zijn van Westerbork naar Deventer verhuisd door de Firma Hissink.
  We zijn buitengewoon tevreden over de geweldige service die we hebben ondervonden. Tot in de puntjes was alles verzorgd, alles werd zorgvuldig in gepakt en beschermd tegen beschadigingen. Bert heeft zelfs ons bed en enkele andere essentiële dingen een week eerder naar het nieuwe adres gebracht, zodat we daar al konden verblijven om te klussen. We hebben een hele plezierige verhuizing gehad, met een vriendelijke en humoristische en opgeruimde mensen die alles naar onze zin zonder enige stress op hun plaats zetten. Bedankt voor deze geweldige service en wij bevelen jullie bij iedereen aan, want we kunnen ons niet voorstellen dat een ander het beter zou kunnen doen.!!!

 39. Marja Vijn schreef:

  Het was ‘maar’ een piano, maar wat is het spannend als zo’n zwaar instrument over het balkon wordt gehesen en naar beneden wordt getakeld! Maar Bert en z’n mannen wisten blijkbaar heel goed wat ze deden. Het ging zeer ontspannen en met een lach. Binnen een half uur stond de piano op de plek waar hij moest zijn, in een ander huis een verdieping lager. Helemaal goed!

 40. familie Lieth schreef:

  Alhoewel een verhuizing streess met zich meebrengt hebben wij dankzij de firma Hissink een heel pleizierige verhuizing ervaren. Zorbvuldig,efficient en in opperbeste stemming deed men zijn werk en konden wij zorgeloos toezien hoe alles zonder beschadigingen werd verplaatst. Nogmaals dank voor de vriedelijke wijze van werken, van A-Z.

 41. fam. van der stelt schreef:

  Heel hartelijk bedankt waarop jullie onze piano en inboedel hebben verhuisd. Alles is precies volgens afspraak verlopen. Keurig verzorgd op een provisionele manier.
  We zijn heel erg tevreden het was een hele gezellige dag.

  Bert en het team super goed.

  fam. van der Stelt

 42. E. Steinweg schreef:

  Verhuizer Hissink uit Terwolde. Wij zijn zeer tevreden, heel zorgvuldig, deskundig, aangenaam in omgang. Zeer aan te bevelen!!

 43. Oene en Ida Gorter schreef:

  Zonder aarzeling sluiten wij ons aan bij alle lovende getuigenissen die er al over Jacob Hissink Transport VOF geschreven zijn. Al is het Jacob niet meer, Bert en Mariska en hulp waar nodig hebben wij met bewondering gadegeslagen tijdens het verplaatsen van onze meubels van hot naar her, van her naar opslag en later van daar weer van het ene huis naar het andere. Het ging allemaal prima en alles kwam door goed overleg meteen op de juiste plek. Onbeschadigd en compleet. Petje af! Bedankt!
  Oene en Ida Gorter

 44. Willy & Truus schreef:

  Twee maal verhuizen binnen een half jaar en zie Jacob Hissink Transport Vof uit Terwolde was daar.
  Deskundig en vriendelijk personeel en een scherpe prijs zijn een aantal redenen om dit bedrijf van harte bij u aan te bevelen!
  Truus & Willy
  Zutphen

 45. familie de Jong schreef:

  Wij zijn verhuisd met 300 dozen, een grote verhuizing inclusief 2 vleugels. We zijn zeer tevreden over het verloop van alles. De vleugels zijn zeer deskundig verhuisd. Het was plezierig werken met iedereen. Deskundig en een opgewekt humeur! Het was zeer slecht weer en overal was modder maar het huis bleef netjes schoon.
  Een zeer aan te bevelen team!
  FAmilie de Jong

 46. Fam. Buitenhuis schreef:

  De verhuizing van onze ouders naar een verzorgingshuis verliep vlekkeloos. Mariska en Steven gingen rustig hun gang .
  Echt alles werd grondig ingepakt met hoezen en dekens.
  Wij waren heel erg blij ,dat we voor een “klein” bedrijf hadden gekozen.
  Wat een professionals,geweldig.

  Nogmaals hartelijk dank
  Rinus en Janneke

 47. Sietze Jan Meijer schreef:

  In de wereld van vandaag waarin de grote logistieke ondernemingen steeds meer het persoonlijke contact met de klant verliezen is Jacob Hissink een verfrissende gewaarwording.

  De persoonlijke attentie voor details en kwaliteit van de hr. Hissink en zijn assitent heeft voor ons de toch al zo moeilijke verhuizingen vereenvoudigd en zelfs aangenaam gemaakt.

  Ik kan dan ook niet anders dan Jacob Hissink aan iedereen (en speciaal aan senioren!) warm aanbevelen.

  Dit soort fantastische service is heel moeilijk te vinden.

  Nogmaals bedankt!

  Luisa en Sietze Jan Meijer
  Manderen (F)

 48. familie Korten schreef:

  namens de hele familie wil ik Jacob van harte bedanken voor de fijne hulp die wij hebben ontvangen tijdens de verhuizing van onze ouders. Alles verliep uitermate professioneel en vlot! We zijn om 8 uur begonnen en binnen 4 uur (!) stond alles in het nieuwe huis al op z’n plek. Helemaal goed! Daarna hebben we de meubels op z’n plek gezet en de slaapkamer en woonkamer/keuken ingericht. Om 16.00 uur konden we de champagne openen en toosten op een fantastisch verlopen verhuizing naar een prachtig nieuw appartement voor onze ouders!
  Super bedankt Jacob voor je hulp!

  groet Linda

 49. Familie Lugtenberg schreef:

  Goedendag

  Na een gezellige en een uitvoerige toelichting van Bert Hissink over de aanpak van de verhuizing was het eind april dan zover.
  De grote meubelstukken werden uiterst zorgvuldig in dekens en daarna in beschermhoezen gepakt. Waarnodig werden grote meubelstukken eerst deskundig gedemonteerd.
  Daarna ging alles met de verhuisdozen in de verhuiswagen.
  Van een laagbouwwoning naar een appartement 5 hoog. Voor de fa. Hissink geen enkel probleem, want hun verhuislift bracht alles keurig op balkonhoogte.
  Alles werd weer netjes uitgepakt, in elkaar gezet ( een van de kasten volgens Bert Hissink zelfs nog beter dan die voorheen was ) en op z’ n plaats gezet.
  Onze conclusie is dat we een ieder de fa. Hissink als verhuisbedrijf kunnen aanbevelen.

 50. Ria Hofland schreef:

  Op 30 maart was het dan zover.De verhuizing kon beginnen.Wat een geweldig team.Alles werd met zorg ingepakt.De meubels in de dekens
  Het beetje stof wat ze nog tegen kwamen werd er vakkundig afgestoft.
  Zodat alles schoon over ging.Ik heb een geweldige dag gehad en kijk er met een goedgevoel op terug!!!!Dit verhuisbedrijf is een ECHTE AANRADER.

 51. Maarten & Wilma schreef:

  Spannend, grote en daardoor erg zware meubels die drie verdiepingen hoog het huis in moesten.
  In alle rust en kalmte werd de lift opgezet en in no-time stond alles op z’n plek zonder ook maar een krasje.
  GEWELDIG!

 52. Vinkenvleugel Ans schreef:

  14 maart om 07.45 uur stond de verhuiswagen van Hissink weer voor onze deur. Om 11.15 was alles professioneel en zorgvuldig ingeladen en konden we vertrekken naar onze nieuwe stek. Ook hier werd alles rustig, vakkundig en met de nodige humor op de plek gezet. Om 16.00 uur was alles klaar. Voor ons is er maar één nummer één en dat is de firma Hissink. Altijd vriendelijk, zeer betrouwbaar en mochten we nog eens verhuizen dan weten we de firma Hissink weer te vinden. Nogmaals onze oprechte dank voor uw grandioze service , muzikaliteit en humor niet te vergeten. Ans en Joop Vinkenvleugel

 53. D.J. Lukkes schreef:

  17 maart zijn we verhuist door de firma Hissink. Alles werd uitgevoerd zoals van te voren besproken. In alle rust ingeladen, verhuist en uitgeladen. Bert Hissink vertrok pas toen alle meubels netjes in elkaar gezet en op de juiste plaats stonden.
  Verhuizen geeft van te voren veel stress, maar met hulp van deze professionele mensen was de verhuisdag uiteindelijk nog redelijk relaxed ook. Ik kan een ieder dan ook dit kundige bedrijf adviseren. Ze doen wat ze beloven, je een zorg uit handen nemen.
  Nogmaals onze hartelijke dank.

 54. M.Mooring schreef:

  Wij zijn al 6x eerder verhuisd,maar het vakmanschap van Hissink en zijn personeel is uitstekend te noemen, zo hebben wij het nog niet eerder meegemaakt, wat een rust en geweldige wijze van beschermen van de meubels.
  Dit is zeker een aanrader chapeau firma Hissink, dank je wel voor de uitstekende manier van werken.

 55. Liesbeth v.d. Meulen schreef:

  Mijn moeder moest plotseling verhuizen naar een zorgwoning. Op goed geluk belden we Jacob Hissink, ook nog gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Hij kon de verhuizing doen gelukkig.
  We zagen er tegen op natuurlijk. Maar de verhuizers, Jacob en zoon, waren zo aardig en voorzichtig. Ze hadden prachtige materialen om kwetsbare zaken in te pakken. De verhuizing is prima verlopen. En de manier waarop , daar zijn we meer dan tevreden over.

 56. Hanneke Brink-Leijen schreef:

  We hebben mijn moeder in december 2010 verhuist van haar eigen vertrouwde woning naar een senioren woning. Ze had daar al ruim 50 jaar gewoond, dus ze bekeek de verhuizing natuurlijk wel met gemengde gevoelens. Jullie hebben daar erg goed op ingespeeld. Ze was in haar nieuwe woning en als jullie binnen kwamen met meubilair werd er gevraagd waar het heen moest en dat ging allemaal voor haar en natuurlijk ook voor ons op een zeer prettige wijze. Mede door de prettige en kalme werkwijze is het prima verlopen, terwijl er die dag een berg sneeuw lag. Dank je wel – Chapeau!!!

 57. K Houben schreef:

  Bij alle afspraken stipt op tijd, en voor een uitstekende prijs is er goede kwaliteit en fantastische service geleverd. Buitengewoon meedenkend en klantvriendelijk. Kortom : absolute aanrader!

 58. E.E. Wolf schreef:

  Wij hebben in de zomer van 2010 offertes aangevraagd bij enkele verhuisbedrijven en kwamen snel tot de conclusie dat de persoonlijke en professionele benadering van Hissink het meest overtuigde.
  De ervaring eind augustus was zoals we verwachtten: prima maatwerk, prima vakwerk.

 59. Westen schreef:

  Inmiddels hebben we meerdere ervaringen gehad met Hissink als verhuisbedrijf, voor grotere en kleine verhuizingen. Niet alleen van huis-naar-huis, maar eveneens verhuizingen van huis naar verzorging- of verpleeghuis. Voor een schappelijke prijs kunt u zichzelf een hoop werk besparen. Ook werken op of van enige hoogte hoeft geen belemmering te wezen. Absoluut een aanrader, zeker wanneer u een persoonlijke benadering op prijs stelt en behoefte heeft aan maatwerk.

 60. Versluys schreef:

  Hierbij een aanvulling op onze eerdere reactie. Firma Jacob Hissink heeft ons puntje van kritiek keurig en snel hersteld. Ik blijf er bij,als u op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf en/of goede opslag, dan bent u bij Jacob Hissink aan het juiste adres !

 61. R.Angenent Wensink schreef:

  De gemaakte afspraken zijn door de Firma Jacob Hissink allemaal na gekomen.Dit verhuisbedrijf is een aanrader voor bewoners van appartementen , prima materiaal alles kan op een lopende band tot de zesde verdieping.Alles word goed ingepakt in dekens en dozen.Wij zijn heel blij dat we voor dit verhuisbedrijf hebben gekozen.Van ons krijg dit bedrijf een 10.

 62. Wim en Wilma Krol schreef:

  Wij zijn bijzonder tevreden over dit verhuisbedrijf. Wij moesten twee maal verhuizen (we zaten tijdelijk in een zomerhuisje) en alles werd perfect en op tijd geregeld. Ze doen niet moeilijk, voor alles is een oplossing. Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen, maar de medewerkers van Jacob Hissink weten door hun vriendelijke, rustige en uiterst bekwame manier van werken letterlijk rust in de tent te brengen. Een groot compliment voor dit geweldige bedrijf!

 63. c.ausema-sarlemijn schreef:

  Prettig verhuisbedrijf, medewerkers die tot het laatste moment vriendelijk en behulpzaam blijven, goede service, niets is teveel en als er eens wat tegenzit heeft men op een flexibele manier overal een oplossing voor terwijl humor altijd aanwezig blijft! Ik heb dit bedrijf al meerdere malen aan anderen aanbevolen en ook daar verliep alles natuurlijk naar tevredenheid. In een stressvolle situatie als een grote dubbele verhuizing met de nodige problemen rond de bouw, is het een verademing om deze mensen om je heen te hebben waarbij je er vertrouwen in hebt dat alles goed komt!
  C. Ausema

 64. Versluys schreef:

  Op zoek naar een ander huis met meer ruimte. In deze tijd is het dan toch echt wijs om eerst je huidige huis te verkopen. Maar waar laat je dan al je spullen zodat je huis meer toonbaar wordt: Jacob Hissink is het antwoord. Wij hebben onze spullen die we niet vaak nodig hebben (vakantiespullen etc.) in de opslag gedaan zodat er in ons huis ruimte ontstond om het beter toonbaar te maken voor de verkoop. Onze ervaring met het brengen en halen (ja, je hebt toch soms nog wat nodig) van spullen is heel goed.

  Gelukkig was het huis redelijk snel verkocht en konden we op zoek naar ons nieuwe huis. Nadat we deze hadden gevonden hadden we nog kort tijd om enerzijds de nodige klussen uit te voeren en ook onze verhuizing voor te bereiden. We hebben besloten hiervoor ook Jacob Hissink te vragen wat ons uiteindelijk zeer goed is bevallen. Alles werd keurig ingepakt en oververhuisd naar ons nieuwe huis (de verf was net droog ;-)). We hadden er geen omkijken naar.

  Puntje van kritiek is dat mondelinge afspraak voor kosteloos brengen van de spullen uit de opslag uiteindelijk toch zijn gefactureerd en dat deze spullen later zijn gebracht dan afgesproken. Daarom de aanbeveling om dit duidelijk in de offerte van de verhuizing mee te nemen.

  Kortom: Goede service, vriendelijke en meedenkende mensen en wat ons betreft een goede kwaliteit. Bedankt !

 65. Fam.Rijs schreef:

  Onze complimenten voor de als bijzonder prettig ervaren verhuisdag, het is ons zeer goed bevallen en zullen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen.

  Groetend van uit ons Nieuwe stekje

  Fam Rijs.