Jacob Hissink Transport

Senioren

SENIOREN KRIJGEN BIJ ONS EXTRA AANDACHT

Wat houdt dat nu eigenlijk in?

Een jong gezin wil gewoon op een bepaalde datum verhuizen en in een zo kort mogelijke tijd.

Als iemand wat ouder is, is het een totaal ander verhaal. Oudere mensen wonen, meestal, al jaren op de zelfde plek. Als er dan verhuist moet worden is dat een grote verandering. Er moet van te voren al heel veel geregeld worden zoals de telefoon, verhuisberichten, gas/water/licht, etc.
Een verhuizing naar een seniorenwoning of naar een verzorgingshuis wordt meestal toch ervaren als een teruggang. De dag van de verhuizing geeft meestal heel veel stress. Er lopen veel mensen in huis zoals familie en de verhuizers. Dat is enorm druk. Anders dan andere “normale” dagen.

Wat doen wij nu om die stress tijdens de verhuizing te verminderen.

  • Als er van ver, bijvoorbeeld van Amersfoort naar Deventer, verhuisd moet worden dan doen we de verhuizing in twee dagen. (Tenzij u het anders wenst)
  • Het tempo waar mee verhuisd wordt ligt een stuk lager dan bij jonge mensen. En een grapje op zijn tijd maakt het ook meer ontspannen.
  • De vaste stoel en het bed gaan als laatste in de verhuiswagen en komen er bij het nieuwe adres als eerste weer uit. De mensen kunnen dan zolang mogelijk blijven zitten en het bed wordt, als het nodig is, ook nog voor u opgemaakt zodat u ’s avonds weer heerlijk kunt slapen.
  • Er wordt met veel zorg en aandacht voor de oudere verhuist.

Als u vragen heeft of u wilt een vrijblijvende offerte voor uw verhuizing en/of inboedelopslag neem dan contact met ons op.

Ons correspondentieadres (kantoor):
Verzetsstraat 8
7396 CG Terwolde

Het adres voor uw inboedelopslag (Alleen op afspraak. Geen postadres.):
Hoornaar 81-83
7317 BR Apeldoorn

Telefoonnummer: 0571-290818
Emailadres: info@jacob-hissink.nl

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte