Jacob Hissink Transport

Particuliere verhuizing

Als verhuisbedrijf verzorgen wij vooral particuliere verhuizingen in de omgeving van Zutphen, Deventer, Vaassen en Apeldoorn. Zeer regelmatig verzorgen wij ook verhuizingen door heel Nederland. Of dat nu is van het oosten van het land naar het zuiden/noorden of westen of andersom dat maakt niet uit.

Uw piano en/of vleugel verhuizen is geen probleem. Wij beschikken dan ook over speciaal daarvoor bestemde verhuismaterialen. Wij hebben oog voor detail en verpakken uw piano/vleugel dan ook goed om schade te voorkomen.

Verhuizen is altijd een stressvolle bezigheid. Ons verhuisbedrijf verhuist u met een lach en wij proberen het voor u zo prettig en ontspannen mogelijk te maken.

Er wordt veel aandacht besteed aan het verpakken van het meubilair, zodat het risico van schade erg klein wordt. Ons verhuisbedrijf maakt dan ook gebruik van verschillende soorten inpakmaterialen zoals;

 • De gewone verhuisdoos
 • De wat grotere verhuisdoos
 • Boekendoos
 • Schilderijdoos
 • Garderobedoos voor uw hangkleding
 • Hoezen voor fauteuils, banken en matrassen
 • Hoes voor piano en vleugel
 • Vleugelplank
 • Verhuisdekens
 • Inpakpapier
 • Stickers voor op de verhuisdozen
 • Ook is er een optie dat wij uw inboedel voor u inpakken. (Lees ook inpakservice)

Als u zelf uw inboedel heeft ingepakt en op het etiket heeft geschreven waar de doos in de nieuwe woning naar toe zou moeten is het voor onze verhuizers makkelijker om alles op de voor u juiste plaats te zetten, zodat u niet hoeft te zoeken waar uw spullen staan als de verhuizers weer weg zijn.

Ons verhuisbedrijf heeft de beschikking over twee verhuisliften. Het scheelt vaak enorm veel tijd als wij deze kunnen inzetten. Zo wordt eventuele schade aan uw trapopgang of in het trappenhuis voorkomen. Wanneer er weinig ruimte is maken wij gebruik van onze opbouw verhuislift. Wanneer we er goed bij kunnen komen maken wij gebruik van onze BÖCKER-verhuislift dat in elkaar een klein aanhangwagentje is. Deze kan tot de 6e verdieping.

Inpakservice

Bij ons verhuisbedrijf is het mogelijk om uw complete inboedel door ons in te laten pakken. Sommige mensen vinden het moeilijk om serviesgoed en glaswerk zelf in te pakken. Dan zouden wij ook alleen dat gedeelte van uw inboedel kunnen inpakken. Wilt u toch zelf inpakken? U krijgt Lees verder »

Inboedelopslag

Het kan altijd zo zijn dat u uw woning moet verlaten voordat u een nieuwe woning heeft gevonden of uw nieuwe woning klaar is. Misschien heeft u thuis een verbouwing en weet u niet waar u met uw inboedel naar toe moet. Bij ons kunt u uw inboedel veilig en droog op laten slaan in onze opslagruimte. Lees verder »

Senioren

Senioren krijgen bij ons extra aandacht. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Een jong gezin wil gewoon op een bepaalde datum verhuizen en in een zo kort mogelijke tijd. Als iemand wat ouder is, is het een totaal ander verhaal. Oudere mensen wonen, meestal, al jaren op de zelfde plek. Lees verder »

Appartementen

Bij een verhuizing van/naar een appartement maken wij gebruik van meer verhuismaterialen. De verhuislift gebruiken wij regelmatig, maar dat is niet altijd mogelijk. Dan gaan wij via de binnen lift met gebruik van onze rolcontainers. Hierbij houden wij zeker rekening met de mede bewoners. Lees verder »

Woonhuizen

Met het verhuizen komen wij bij veel verschillende woonhuizen. Van rijtjes woning tot vrijstaande woningen. Ook zijn er drive-in woningen waar de garage op de begane grond is. Bij een drive-in woning maken wij vaak gebruik van onze verhuislift, omdat de eerste woonlaag zich op de eerst verdieping bevindt. Dit bespaart veel tijd. Lees verder »

Villa's

Bij grote woningen zoals villa’s wordt er extra gelet op wat waar moet komen in de nieuwe woning. Alles wordt goed gemerkt. Hier zijn veel verschillende kamers en dan is het fijn als de inboedel in de nieuwe woning in de juiste kamer gezet wordt. Het wordt anders onoverzichtelijk waar alles staat. Lees verder »

Penthouses

Een penthouse is voor ons gelijk aan een (gewoon)appartement. Het verschil is vaak wel dat bij deze woningen bijna altijd gebruik gemaakt kan worden van onze verhuislift tenzij het hoger is dan de 6de verdieping of de omgeving om het gebouw heen laat het niet toe. Lees verder »

Vakantiewoningen

Het komt ook voor dat mensen een langere tijd in een vakantiewoning wonen. Dit vaak omdat de nieuwe woning nog niet opgeleverd is of de verbouwing is nog niet klaar. Dat is voor ons ook geen probleem. Vaak is het zo dat niet de gehele inboedel mee kan naar de vakantiewoning. De rest van uw inboedel Lees verder »

Naar het buitenland

Een enkele keer doen wij een verhuizing naar het buitenland. Zo zijn wij al enkele keren in Zwitserland geweest. Ook hebben wij mensen naar Duitsland en Denemarken mogen verhuizen. Lees verder »

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte