Jacob Hissink Transport

Over ons

Wij zijn al sinds 1900 een familiebedrijf. Inmiddels staat nu de 4de generatie aan het roer. Het is allemaal begonnen met paard en wagen en nu uitgegroeid tot een gezond verhuis- en transportbedrijf.

Ons verhuisbedrijf verzorgt uw verhuizing precies zoals u dat wenst. Doordat wij zo’n klein bedrijf zijn heeft u niet te maken met afdelingen en verschillende personen. U krijgt, vaak, direct antwoord op uw vragen.

Als u een offerte nodig heeft voor uw verhuizing en/of inboedelopslag dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van uw inboedel. Er wordt dan ook uitgelegd hoe wij uw inboedel verpakken en wat voor inpakmateriaal wij tot onze beschikking hebben.
Tijdens het maken van een inventarisatie kunt u alles vragen. De heer Hissink zal de inventarisatie doen en vaak ook aanwezig zijn tijdens uw verhuizing, zodat u een vast aanspreekpunt heeft. Mocht hij er niet bij zijn dan is de 5de generatie van de familie er zeker bij!

Uitzending RTV Oost

rtvoost

 

Uitzending NPO1 : Een huis vol

Bekijk ook de aflevering van Een huis vol, uitgezonden op NPO1. Vanaf 34:05 zijn wij in beeld. De video start vanaf minuut 33:50.

» Bekijk de uitzending

Wilt u een offerte aanvragen, klik dan hier voor een vrijblijvende offerte